Shop navigation

Saeco IDEA

ZOALS JE VERWACHT.
Het nieuwe Idea Restyle-ontwerp, dankzij de traditionele esthetische uitstraling, herzien met een minimalistische en eigentijdse aanpak, transformeert een traditioneel professionele machine in het perfecte object dat overal kan worden geplaatst, van intensieve cateringlocaties tot moderne en elegante hotels.

Idea Restyle is daarom een perfecte mix van kwaliteit en prestaties, een machine die de efficiëntie van de vorige versie heeft behouden en die alle omgevingen verbetert waar naast praktische ook een hoge esthetiek vereist is.

De mogelijkheid om verschillende machines aan elkaar te koppelen in een modulaire aanpak verhoogt de flexibiliteit van gebruik en het gemak van assemblage, ook in zeer veeleisende contexten.

De kwaliteit van dit product wordt altijd gegarandeerd door het gebruik van materialen en oplossingen op topniveau die het resultaat zijn van intensieve onderzoeksactiviteiten van Saeco, een bedrijf dat altijd al producten ontwikkeld heeft die geschikt zijn voor verschillende professionele activiteiten.

Sorteren volgens
Idea Restyle  DUO CAPPUCCINO
Op aanvraag  
Merk : Saeco
Idea Restyle Cappuccino
Op aanvraag  
Merk : Saeco
Idea Restyle Coffee
Op aanvraag  
Merk : Saeco
Idea Restyle Cups
Op aanvraag  
Merk : Saeco
Idea Restyle Luxe
Op aanvraag  
Merk : Saeco
SAECO Idea Milk
Op aanvraag  
Merk : Saeco