Certo bvba

Westerloseweg 1
2440 Geel/ Zammel
Tel : 014 704 921 
Gsm : 0478 22 07 36

 

Ma 9.30 - 17.30
Di 9.30 - 17.30
Wo 9.30 - 17.30
Do 9.30 - 17.30
Vr 9.30 - 17.30

 Zaterdag, Zondag en feestdagen gesloten

Espressomachines en horecatoestellen bij Certo in Herentals

Certo is de specialist als het over espressomachines in Herentals en omgeving gaat. Wij onderhouden, repareren en verkopen koffiemachines en -systemen. Daarnaast verkopen wij ook klein keukenmateriaal en horeca-apparatuur zoals vaatwassers, ijsblokjesmachines, enzovoort. Ontdek het ruime aanbod via onze webshop!

Koffietoestellen en horecatoestellen

Wat betreft koffietoestellen kunnen wij u een ruim assortiment aanbieden, van vendingtoestellen over volautomaten tot espressotoestellen. Bedoeling is steeds om uw klanten de beste koffie te kunnen serveren.

Maar ook wat betreft andere horecatoestellen kunt u steeds bij ons aankloppen. Zo zijn er onze dampkappen op maat, horecatafels op maat en onze vaatwassers. Handig is dat u nu alles kan aankopen via onze webshop. Ook beschikken wij over een tweedehands aanbod.

Eigen hersteldienst

Wij hebben een eigen hersteldienst waar u altijd terecht kunt voor een snelle oplossing van uw probleem. Ongeacht de aard van het toestel, dus zelfs als het toestel niet van Flymax is, kunt u een beroep op ons doen. Wij zorgen voor de volgende herstellingen: vervanging van dichtingen en filters, reviseren van uw koffietoestel, lekkages opsporen en herstellen, plaatsen van ontkalksystemen, elektriciteit-, water- en afvoeraansluitingen.

Sinds 2001 zijn we gevestigd in Morkhoven, regio Herentals. Wij zijn voornamelijk actief in Limburg en staan sinds 2002 garant voor de service van vele klanten van Rombouts. U hoeft natuurlijk geen klant bij Rombouts te zijn om van onze diensten gebruik te maken. Iedereen kan een beroep op ons doen, dus niet alleen horeca en kantoren, maar ook particulieren.

Neem contact met ons op

Bij Certo kunt u terecht voor een goede service en betrouwbare toestellen aan heel aantrekkelijke prijzen. Interesse? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! U vindt op deze pagina ook het allerlaatste nieuws in verband met onze toestellen.