Espressotoestellen van uitzonderlijke kwaliteit

Crem international is uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf met 85 jaar ervaring en gespecialiseerd in koffietoestellen. Certo is vereerd als enige leverancier in België hun espressotoestellen in Geel te kunnen importeren.

Favoriet voor barista’s

De Expobar-toestellen zijn stuk voor stuk van uitzonderlijke kwaliteit en getuigen van goede smaak, met als absolute top de nieuwe diamant. Expobar is voor barista's al jaren een favoriet met een innovatieve productlijn van (semi)professionele espressomachines.

Expobar staat bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met de beste features als E61-zetgroep, warmtewisselaar en krachtige geïsoleerde boilers. En koploper in dual boiler PID technology met de beste temperatuurbeheersing. Voor de lekkerste verse koffie thuis of in de horeca.

expobar

Prijzen op aanvraag

Geïnteresseerd in de aankoop van een espressotoestel? In Geel moet u daarvoor bij Certo Espresso zijn. Prijzen zijn steeds op aanvraag te verkrijgen, neem dus gerust contact op. Ook als er problemen zijn met uw aangekochte machine kan Certo u van dienst zijn. De hersteldienst rukt dan uit om het euvel in een mum van tijd op te lossen.