Vaatwassers voor de grootkeuken

Bij Certo bvba vertrouwen wij op de glazenwassers en vaatwassers in Herentals van Diamond. Sinds 1985 draagt Diamond Europe bij tot de evolutie van de sector van het professioneel grootkeukenmateriaal, de roem en het succes van het merk.

Kwaliteit aan een scherpe prijs

Ondersteund door een toonaangevende organisatie, plaatst de firma Diamond Europe in de TOP 5 van de Europese distributie met een zakencijfer boven de 40 miljoen euro. In enkele jaren heeft de distributie van Diamond producten de Europese grenzen overschreden, om uit te breiden op internationaal vlak.

Aanwezig in meer dan 50 landen, met een netwerk van 1200 verdelers – installateurs, die professionalisme, ervaring en competentie verenigen, om oplossingen op maat voor te stellen. De filosofie van Diamond: het werk eenvoudiger maken met een betere productiviteit aan een goedkopere prijs.

Diamond

Neem snel contact op

Nog vragen over de vaatwassers van Diamond, te verkrijgen bij Certo in Herentals, dan kunt u best even contact opnemen. Wij kunnen u alles vertellen over onze hersteldienst.

Certo bvba

Westerloseweg 1
2440 Geel/ Zammel
Tel : 014 704 921 
Gsm : 0478 22 07 36