Volautomaten voor uw gemak

Saeco volautomaten, in Geel te verkrijgen bij Certo, zijn de perfecte professionele oplossing voor alle omgevingen en alle situaties. Probeer het maar: hun prestaties zijn ronduit opmerkelijk tijdens de drukste uren van de dag en op de drukste plaatsen, van bars tot grote cateringdiensten. Investeer dus in gemak, kwaliteit en de beste koffie. Investeer in een volautomaat van bij Certo Espresso.

Modulair

Ook in hotels is ontbijten met een Saeco-apparaat in de buurt een waar genoegen, een ritueel dat al snel een gewoonte wordt, een verwenmomentje voor uzelf. Saeco is een modulair apparaat met een modern en minimalistisch ontwerp.

Het wordt bediend met een aanraakscherm, komt tegemoet aan de behoeften van zijn eindgebruiker en levert een volledig gamma dranken. U kan uw keuze maken uit een aantal versies. Weet u niet goed welke het beste bij u zou passen? Certo Espresso staat steeds tot uw beschikking om u daarin te adviseren.

seaco

Meer info?

Prijzen van deze volautomaten in Geel zijn steeds op aanvraag te verkrijgen. Daarvoor neemt u best even contact op met Certo. Dit gespecialiseerd bedrijf beschikt eveneens over een hersteldienst.